Reserveren

Wat houdt een reservatie juist in?

Alle producten die u in onze online shop terugvindt, kan u ook reserveren in onze fysieke winkel te Kortessem.
Ziet u een leuk product in onze online shop, maar u zou dit eerst willen komen passen of bekijken, dan kan u dit product reserveren in onze fysieke winkel te Kortessem.  Dit artikel wordt voor u dan maximaal 5 dagen in reservatie gehouden.  Na deze 5 dagen wordt het product terug in verkoop aangeboden.  U kan tot max. 3 artikelen reserveren.
Artikelen in promotie en solden kunnen niet gereserveerd worden. Bovendien zal het onmogelijk zijn om enkele dagen voor de start van een solden- of actieperiode artikelen te reserveren.

Moet ik een voorschot betalen voor deze reservatie?

U dient hiervoor geen voorschot te betalen.

Wat gebeurt er met mijn reservatie als ik niet tijdig langskom?

Nadat u de reservatie online gemaakt hebt, houden wij het gevraagde product 5 dagen opzij voor u. Indien u niet binnen deze termijn langskomt, wordt dit product door ons opnieuw in de winkel aangeboden.

Hoe maak ik een reservatie in de online shop?

  • Kies in shop het gewenste product in de juiste maat
  • Klik op reserveren als u dit product in onze fysieke winkel wil komen bekijken of passen
  • U krijgt een overzicht van uw reservaties in het reservatiewinkelmandje
  • Ga naar de kassa
  • Daarna moet je je aanmelden of registreren
  • U komt dan in het veld om eventueel nog opmerkingen in verband met uw reservatie toe te voegen. Vergeet niet de goedkeuring van de algemene voorwaarden te aanvaarden. Daarna gaat u verder met uw reservatie.
  • U komt dan in uw definitieve bevestigingsscherm. Hier dient u de reservatie nogmaals te bevestigen.
  • Nadien krijgt u van ons per e-mail een bevestiging van uw reservatie, met daarin een link waar u altijd opnieuw uw reservatie kan bekijken. 
  • Zodra het gereserveerde product in onze winkel ter beschikking is, wordt per e-mail hiervan verwittigd.  Indien u een gsm-nummer achterliet bij uw reservatie, wordt u ook per sms hiervan op de hoogte gebracht.

Schoenen Swennen verkoopt voornamelijk exclusieve merken waardoor er vaak slechts 1 paar schoenen per maat bestaat. Wanneer de door u gereserveerde schoenen, op hetzelfde moment in de winkel worden verkocht, krijgt de verkoop in de schoenwinkel voorrang. Indien dit het geval is, sturen wij u alsnog een mail om dit te melden.