Veelgestelde vragen

Hoe en wanneer kan ik de onlineshop Schoenen Swennen contacteren?

U kan een mail sturen naar schoenen.swennen@skynet.be

U kan ons telefonisch bereiken op (+32) (0) 12 23 32 48 tijdens de volgende openingsuren:

Dinsdag tot zaterdag van 9u tot 18u doorlopend

Zondag van 10u tot 18u doorlopend

Maandag en feestdagen gesloten.

Er is iets mis met een artikel van mijn bestelling.

Voordat onze producten worden verstuurd, worden ze onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Indien er toch een probleem is, gelieve dan met ons contact op te nemen via mail, schoenen.swennen@skynet.be of telefonisch op nummer (+32) (0) 12 23 32 48. Dit met vermelding van uw ordernummer, uw klantennummer en het probleem.

Wat als schoenen niet meer in voorraad zijn?

Schoenen Swennen verkoopt voornamelijk exclusieve merken waardoor er vaak slechts 1 paar schoenen per maat bestaat. Wanneer de door u bestelde producten, op hetzelfde moment in de

winkel worden verkocht, krijgt de verkoop in de schoenwinkel voorrang. Pas wanneer u een bevestigingsmail van verzending heeft ontvangen, zijn de schoenen definitief van u. wanneer producten niet meer voorradig zijn, ontvangt u hierover een mail. Wij storten het door u betaalde bedrag dan zo snel mogelijk terug.

Hoe nauwkeurig zijn de foto’s op de website?

We hebben een professionele fotostudio om foto’s te maken van alle producten. De kleur die op het scherm van uw computer getoond wordt, kan verschillen vertonen met de werkelijke kleur van het artikel. Wij doen er echter alles aan om onze producten zo goed mogelijk in beeld te brengen zodat u als klant voldoende informatie krijgt.

Is er een prijsverschil tussen de prijzen in de winkel en de webshop?

De prijzen in de webshop zijn dezelfde als de prijzen in de winkel.

Zijn de artikels online dezelfde als in de winkel?

Onze online shop is een grote weergave van onze artikelen die we in onze fysieke winkel verkopen. Er zijn enkele merken die niet online aangeboden worden, om een volledig beeld van ons aanbod te hebben kan u best langskomen in onze winkel.